Un nou aspect al spațiilor verzi din raionul Edineț

Un nou aspect al spațiilor verzi din raionul Edineț

Beneficiari ai acestui proiect implementat de AO „ECO-PROTECT”, pe lângă alte 12 localități din raionul Edineț, sunt și locuitorii com. Cuconeștii Noi.

În cadrul întrunirii ce a avut loc în ultimele zile a lunii septembrie curent, participanții au discutat despre importanța și rolul spațiilor verzi ale localităților, despre starea acestora, trasând acțiuni menite de a crea un nou aspect spațiilor verzi.

Tot grație acestui proiect, în prezent elevii instituțiilor de învățământ din raion au posibilitatea de a frecventa lecția „Un mediu curat un viitor sănătos”, discutând despre starea mediului înconjurător a raionului Edineț, principalele surse de poluare ș.a.

AO „ECO-PROTECT” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Un nou aspect al spațiilor verzi din raionul Edineț” în raionul Edineț Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.

Partajare: