UE-GIZ // Seminar de instruire „Scrierea cererii de finanțare și managementul proiectului”

UE-GIZ // Seminar de instruire „Scrierea cererii de finanțare și managementul proiectului”

Asociația Obștească „Pro Cooperare Regională” (ProCoRe), organizează 2 sesiuni de instruire în perioada 16-17 octombrie 2019 cu Atelier practic în 25 octombrie 2019 și 30-31 octombrie 2019 cu Atelier practic în 11 noiembrie 2019  în „Scrierea cererii de finanțare și managementul proiectului”.

La seminar sunt invitați: reprezentanți ai organizațiilor societății civile active la nivel local (asociații obștești, GAL-uri, asociații profesionale, grupuri de inițiativă, consiliilor de elevi, ș.a.), interesate în dezvoltarea sustenabilă a comunităților pe care le reprezintă. Număr de participanți – 1 maxim 2 persoane per organizație, implicate în scrierea de proiecte.

Locație: Bălți, str. Mircea cel Batrîn 81/ of. 52, (lângă sediul Asociației Obștești CASMED)

Durata: 09.00 – 16.30

Pe parcursul zilelor de instruire ProCoRe va asigura pauzele de cafea și prânzul. Cheltuielile de transport ale participanților vor fi rambursate în baza biletelor de transport prezentate.

Mai multe detalii despre organizator puteți afla accesând site-ul: www.procore.md

Persoanele interesate sunt rugate să se înregistreze, îndeplinind (dați click în continuare) formularul de înregistrare online până în data de 15 octombrie 2019 orele 22:00 (pentru perioada 16-17 octombrie 2019 cu Atelier practic în 25 octombrie 2019) și 23 octombrie 2019 orele 22:00 (pentru perioada 30-31 octombrie 2019 cu Atelier practic în 11 noiembrie 2019), indicând la final una din perioadele în care doresc să participe.

Numărul maxim de participanți per grup va fi de 24 persoane. Participanții sunt rugați să se înregistreze pentru una din perioadele menționate și vor fi selectați după principiul primul venit – primul servit.

Acest proiect este implementat de către AO „Pro Cooperare Regională” în parteneriat cu AO Centrul de Asistenţă Socio-Medicală la Domiciliu „CASMED” în cadrul proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” finanțat de Uniunea Europeană.

Proiectul „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” este finanțat de către Uniunea Europeană și este implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partajare: