Semnarea acordurilor de colaborare în cadrul proiectului ,,Hai Florești, spre o generație prosperă – Generația ECO”

Semnarea acordurilor de colaborare în cadrul proiectului ,,Hai Florești, spre o generație prosperă – Generația ECO”
Astăzi, am semnat 4 acorduri de colaborare cu 4 instituții de învățământ din raionul Floreşti: Gimnaziul s. Gura Căinarului, Școala Primară din orașul Florești, Liceul Teoretic Cuhureștii de Sus și Liceul Teoretic Ștefănești.
Mulțumim directorilor și coordonatorilor locali pentru receptivitate și implicare în vederea promovării educării unui comportament ECO-responsabil în rândul tinerilor. Urmează alte activități frumoase în scurt timp în cadrul proiectului!
AO ,,Consiliul Raional al Tinerilor din Florești” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Hai Floreşti spre o Generație prosperă – Generația ECO” în 8 instituții de învățământ din raionul Floreşti.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: