Revitalizarea spațiilor verzi la Terebna

Revitalizarea spațiilor verzi la Terebna
Recent, reprezentanții primăriei Terebna și locuitorii acestei localități, în cadrul unei întruniri au discutat despre realizarea proiectului „Un nou aspect al spațiilor verzi din raionul Edineț”, implementat de AO „ECO-PROTECT”.
În cadrul acestei ședințe participanții au discutat despre acțiunile menite de a acorda localității un aspect salubru și bine amenajat.
AO „ECO-PROTECT” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Un nou aspect al spațiilor verzi din raionul Edineț” în raionul Edineț
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: