Zilele eco se continuă în satul Hincăuți

Zilele eco se continuă în satul Hincăuți
Zilele eco se continuă în satul Hincăuți.
Astăzi, pe data de 29 octombrie, într-o zi plină cu soare și zîmbete, 50 de tineri împreună cu reprezentanții primăriei, gimnaziului, grădiniței, casei de creație și bibliotecii s-au mobilizat pentru a face curat în satul natal.
Ce urmează înainte?
Fiți primii ca să aflați despre activitățile noastre organizate în cadrul proiectului „Cunosc, conștientizez, nu arunc deşeu oriunde”
AO Aripi de Viață este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Cunosc, conștientizez, nu arunc deşeu oriunde” în satele Rotunda și Hincăuți. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: