Voluntarii Gărzii Verzi – cei mai activi și responsabili în protejarea mediului!

Voluntarii Gărzii Verzi – cei mai activi și responsabili în protejarea mediului!
Voluntarii Gărzii Verzi nu au avut astâmpăr nici în ziua de duminică, argumentând că fiecare clipă liberă este importantă și trebuie dedicată informării cetățenilor despre riscurile arderii frunzelor.
În ziua de weekend, tinerii au decis să informeze nu doar locuitorii municipiului Edineț, dar și oaspeții orașului, în zona centrală a orașului.
Suntem siguri că munca voluntarilor va aduce rod, deoarece majoritatea edinețenilor sunt receptivi și susțin acțiunile Gărzii Verzi. Iar despre acei care au anumite rezerve și în orice intenție văd doar rău, multe nu a am vrea să spunem. Cu astfel de cetățeni voluntarii tot se întâlnesc zi de zi. Noi informăm, prevenim pericole pentru mediu și sănătatea oamenilor, iar decizia aparține fiecărui, și dacă e bine sau rău, să decidă, conducându-se de propria rațiune și bunul simț.
Ne bucurăm că viitorul nostru este în mâinile acestor tineri care astăzi sunt voluntari în acțiuni comunitare, iar mâine – cetățeni care vor decide parcursul Moldovei.
ASOCIAȚIA OBȘTEASCĂ „ASOCIAȚIA REPUBLICANĂ PENTRU INIȚIATIVE SOCIALE „ARIS” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ”Promovarea gestionării raționale a deșeurilor vegetale„ în municipiul Edineț în perioada august 2020 – februarie 2021, în colaborare cu Primăria municipiului Edineț. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: