Voluntarii Gărzii Verzi abilitați pentru acțiune!

Voluntarii Gărzii Verzi  abilitați pentru acțiune!
Astăzi, 20.10.2020 a avut loc ședința de lucru cu echipele Gărzii Verzi în vederea planificării activităților în teren. Împreună cu tinerii au fost punctate reguli și măsuri de ordin organizatoric, termeni de realizare, proceduri de lucru în comun.
Pentru realizarea activităților de informare a populației în teren, voluntarii au primit hanorace, ecusoane, echipament de protecție. Bunurile primite au fost înalt apreciate de către tineri, remarcând confortul vestimentației pentru această perioada de timp și identitatea vizuală a echipelor.
Voluntari pregătiți și noi fericiți, pentru că am reușit să aducem o doză de emoții pozitive celor, care cu adevărat doresc o schimbare pentru binele comunității!
ASOCIAȚIA OBȘTEASCĂ „ASOCIAȚIA REPUBLICANĂ PENTRU INIȚIATIVE SOCIALE „ARIS” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ”Promovarea gestionării raționale a deșeurilor vegetale„ în municipiul Edineț în perioada august 2020 – februarie 2021, în colaborare cu Primăria municipiului Edineț. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: