Vizita de studiu – AO CCSA

Vizita de studiu – AO CCSA
Vizită de studiu pentru schimb de experiență în domeniul managementului durabil de gestionare a deșeurilor menajere cu APL din com. Sărata Veche și AO Cutezătorul or. Fălești, raionul Fălești, organizată de AO Centrul de Consultanță și Școlarizare în Agricultură Glodeni și APL – partenere din raionul Glodeni la implementarea proiectului „Un mediu mai curat și sănătos pentru cetățenii din localitățile Iabloana, Hîjdieni și Cajba”.
AO CCȘA Glodeni este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Un mediu mai curat și sănătos pentru cetățenii din localitățile Iabloana, Hîjdieni și Cajba” în satele Hîjdieni, Cajba și comuna Iabloana, raionul Glodeni.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: