Ultima fereastră a fost instalată – AO Colaborare

Ultima fereastră a fost instalată – AO Colaborare
Lucrările de finisare a glafurilor pe interior se apropie de sfârșit. Odată cu aceste lucrări astăzi meșterii au adus și instalat ultima fereastră din acest contract. Discutând astăzi cu direcția gimnaziului, profesorii și lucrătorii tehnici am apreciat avantajele acestor ferestre. Pe lângă faptul că sunt mai trainice, frumoase și estetice, administrația gimnaziului nu va mai cheltui bani pentru reparația, vopsirea și încleierea ferestrelor odată cu venirea iernii. Nu va mai bate vântul prin crăpăturile ferestrelor și căldura nu se va pierde, ce va da posibilitate beneficiarului să economisească și la combustibil.
AO „Colaborare” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Eficientizare pentru buna educare” în satul Cuconeștii Noi, raionul Edineț, regiunea Nord.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: