UE-GIZ // Seminar pentru OSC „Îmbunătățirea planificării și a monitorizării proiectelor investiționale la nivel local”

UE-GIZ // Seminar pentru OSC „Îmbunătățirea planificării și a monitorizării proiectelor investiționale la nivel local”

Asociația Obștească „Pro Cooperare Regională” (ProCoRe), organizează un seminar de instruire cu tema „Îmbunătățirea planificarii si a monitorizării proiectelor investiționale la nivel local”.

La seminar sunt invitați: reprezentanți ai organizațiilor societății civile din Regiunea de Dezoltare Nord a Republicii Moldova.

Scopul acestei instruiri este de a oferi cunoștințe și de a-i familiariza pe reprezentanții OSC (asociații obștești, GAL-uri, asociații profesionale, grupuri de inițiativă, consiliilor de elevi, ș.a.) din Regiunea de Dezvoltare Nord despre rolul și importanța cetățenilor și a OSC-lor în procesul de luare a deciziilor privind planificare participativă, achiziții publice și conflictul de interese, administrarea și mentenanța serviciilor publice locale, inclusiv monitorizarea și evaluarea proiectelor investiționale de infrastructură, etc.

Pentru a acoperi un număr cît mai mare de beneficiari, numărul de participanți acceptați din partea unui APL este de 1 persoană.

Data: 21 decembrie 2019

Locație: Bălți, str. Mircea cel Batrîn 81 of. 52

Durata: 09.00 – 16.00

Pe parcursul zilelor de instruire ProCoRe va asigura pauzele de cafea și prânzul. Cheltuielile de transport ale participanților NU vor fi rambursate.

Mai multe detalii despre organizator puteți afla accesând site-ul: www.procore.md

Persoanele interesate sunt rugate să se înregistreze, îndeplinind (dați click în continuare) formularul de înregistrare online până în data de 19 decembrie 2019 orele 17:00.

Numărul maxim de participanți per grup va fi de 24 persoane. Participanții vor fi selectați după principiul primul venit – primul servit.

Proiectul „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” este finanțat de către Uniunea Europeană și este implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

În regiunea de Nord, partenerii proiectului sunt AO Pro Cooperare Regională si AO Centrul de Asistenţă Socio-Medicală la Domiciliu „CASMED”.

Partajare: