Start sesiuni de instruire – AO CCSA

Start sesiuni de instruire – AO CCSA
„Planificarea locală participativă cu APL-le și reprezentanții comunităților lor în domeniul Managementului Deșeurilor Solide pentru furnizarea serviciilor publice eficiente în acest sector.
Colectarea separată a deșeurilor în gospodăriile casnice și compostarea deșeurilor biodegradabile pentru utilizarea ca îngrășământ”.
Primele 2 seminare au fost organizate în localitățile #Hîjdieni și #Cajba cu participarea potențialilor beneficiari ai platformelor de compostare a deșeurilor casnice biodegradabile în cadrul proiectului „Un mediu mai curat și sănătos pentru cetățenii din localitățile Iabloana, Hîjdieni și Cajba”.
AO Centrul de Consultanță și Școlarizare în Agricultură Glodeni

este beneficiara Programul de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Un mediu mai curat și sănătos pentru cetățenii din localitățile Iabloana, Hîjdieni și Cajba” în satele #Hîjdieni, #Cajba și comuna #Iabloana, raionul #Glodeni.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin al Uniunii Europene, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeana și implementat de GIZ, German International Cooperation.
Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regionala si AO CASMED.
Partajare: