Semnarea acordurilor de colaborare în cadrul proiectului ,,Hai Florești, spre o generație prosperă – Generația ECO”

Semnarea acordurilor de colaborare în cadrul proiectului ,,Hai Florești, spre o generație prosperă – Generația ECO”
Directorul AO ,,Consiliul Raional al Tinerilor din Floreşti”, Stoica Dumitru a semnat 4 acorduri de colaborare cu 4 instituții de învățământ din raionul Floreşti: Gimnaziul ,,Petru Lucinschi” s. Rădulenii Vechi, Gimnaziul din satul Gura Camencii, Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” or. Florești, Gimnaziul ,,Vasile Alecsandri”, orașul Mărculești. Mă bucură faptul că directorii și prifesorii instituțiilor de învătământ sus menționate au dat curs invitației și au fost receptivi. Urmează activități spectaculoase pentru raionul Floreşti! Împreună protejam natura!
AO ,,Consiliul Raional al Tinerilor din Florești” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Hai Floreşti spre o Generație prosperă – Generația ECO” în 8 instituții de învățământ din raionul Floreşti.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: