„Să gestionăm rațional resturile vegetale! ”, este îndemnul tinerilor din municipiul Edineț

„Să gestionăm rațional resturile vegetale! ”, este îndemnul tinerilor din municipiul Edineț
În cadrul proiectului tinerii din Edineț au fost încurajați să participe în crearea unor filme de 1 minut în care să aducă soluții practice și eficiente de gestionare a resturilor vegetale.
Vă prezentăm 3 filmulețe prin care tinerii ne încurajează să schimbăm comportamentele nocive de ardere a deșeurilor vegetale (care continuă în Edineț și pe timp de iarnă!) și să optăm pentru acțiuni prietenoase mediului, să fim grijulii unii față de alții.
Haideți să le urmăm sfatul, pentru că un mediu curat ne asigură sănătatea noastră și a viitoarelor generații!

ASOCIAȚIA OBȘTEASCĂ „ASOCIAȚIA REPUBLICANĂ PENTRU INIȚIATIVE SOCIALE „ARIS” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ”Promovarea gestionării raționale a deșeurilor vegetale„ în municipiul Edineț în perioada august 2020 – februarie 2021, în colaborare cu Primăria municipiului Edineț. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.

Partajare: