Ne implicăm, pentru că ne pasă

Ne implicăm, pentru că ne pasă
Pe 15 septembrie 2020, la inițiativa AO „Băxani – Casa Părintească”, locuitorii satului Baxani au salubrizat spațiile publice din localitate, inclusiv locul unde, din sursele financiare ale proiectului, urmează să fie amenajat un parc.
Evenimentul a fost organizat în contextul Zilei Globale a Curățeniei și a avut drept scop implicarea cetățenilor în curățarea, îmbunătățirea și protecția mediului, dar și conștientizarea rolului fiecărui cetățean în gestionarea eficientă a deșeurilor .
AO „Băxani – Casa Părintească” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Băxani – pentru un mediu sănătos și curat!” în s. Băxani raionul Soroca, regiunea Nord.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: