Monitorizarea lucrărilor continuă – AO Colaborare

Monitorizarea lucrărilor continuă – AO Colaborare
La gimnaziul din s. Cuconeștii Noi lucrările sunt în toi. Astăzi muncitorii au venit cu alte ferestre de alte mărimi și sticlele tip LowE, pe care până seara le vor instala în loc de cele vechi. Muncitorii lucrează repede iar noi împreună cu comitetul de cetățeni monitorizăm calitatea lucrărilor și cantitatea ferestrelor aduse și instalate și dacă corespund parametrilor Clasei A. De acum au adus o parte din materiale și platforma de ridicare pentru a instala regletele la ferestre de la etajul doi și a începe tencuirea și nivelarea glafurilor. Sperăm că antreprenorul va îndeplini lucrările în termenul indicat în contract și calitativ.
AO „Colaborare” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Eficientizare pentru buna educare” în satul Cuconeștii Noi, raionul Edineț, regiunea Nord.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: