Lucrările de finisare sunt în toi – AO Colaborare

Lucrările de finisare sunt în toi – AO Colaborare
Astăzi am continuat monitorizarea lucrărilor de tencuire și finisare a glafurilor la ferestrele schimbate. Terminând cu etajul doi, tencuitorii au trecut la ferestrele de la primul etaj. Clădirea gimnaziului capătă o înfățișare mai atractivă, iar profesorii și elevii se bucură. Este mulțumită direcția și muncitorii gimnaziului care vor economisi la procurarea vopselelor și că nu vor mai avea de vopsit ferestrele. După ce se vor usca glafurile și pervazurile vor fi șlefuite și vopsite.
AO „Colaborare” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Eficientizare pentru buna educare” în satul Cuconeștii Noi, raionul Edineț, regiunea Nord.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: