Instruiri pentru dezvoltarea competențelor practice a cetățenilor – AO Teragronord

Instruiri pentru dezvoltarea competențelor practice a cetățenilor – AO Teragronord
Ultimele instruiri pentru dezvoltarea competențelor practice a cetățenilor și a agenților economici în formarea compostului din satele Căinarii Vechi, Vărăncău, Slobozia Cremene şi Schineni. Pe parcursul lunii aprilie au fost distribuite tomberoanele şi paleţii. Beneficiarii noşrtri sunt deja pregătiţi bine pentru selectarea deşeurilor agricole şi menajere şi formarea compostului. Planificăm, în mai, să dăm în exploatare terenul pe care vor fi depozitate şi presate deşeurile colectate.
Suntem siguri, că în rezultatul muncii noastre, mediul va fi mai curat şi oamenii mai sănătoşi !
APA ”Teragronord” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Diminuarea poluării mediului prin gestionarea corectă a deşeurilor agricole şi menajere” în 6 sate din raionul Soroca.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor in Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: