Încă 3 localități din raionul Edineț își vor schimba spre bine aspectul spațiilor verzi

Încă 3 localități din raionul Edineț își vor schimba spre bine aspectul spațiilor verzi

Pe parcurusul acestei săptămâni, întru implementarea proiectului „Un nou aspect al spațiilor verzi din raionul Edineț”, AO „Eco-Protect” a organizat câte o întrunire cu locuitorii satelor Brătușeni, Lopatnic și Badragii Noi.

În cadrul acestei ședințe au fost puse în discuție importanța și starea spațiilor verzi ale localității, fiind trasate acțiuni privind revitalizarea acestui component natural. La fel, a fost creat câte un grup de acțiune locală care a stabilit sarcinile ce urmează a fi realizate întru asigurarea unui aspect frumos și bine amenajat al spațiilor verzi.

AO „ECO-PROTECT” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Un nou aspect al spațiilor verzi din raionul Edineț” în raionul Edineț Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.

Sursa: stirideedinet.md

Partajare: