Hai Floreşti spre o Generație prosperă – Generația ECO

Hai Floreşti spre o Generație prosperă – Generația ECO
AO ,,Consiliul Raional al Tinerilor din Florești” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Hai Floreşti spre o Generație prosperă – Generația ECO” în 8 instituții de învățământ din raionul Floreşti!
În acest context, astăzi a avut loc Conferința de lansare a proiectului ,,Hai Florești, spre o generație prosperă, Generația ECO”. La eveniment au participat directori și elevi din 8 instituții de învățământ din raionul Floreşti. Urmează activități practice și utile pentru beneficiarii proiectului.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: