Eveniment de lansare a proiectului „Cetățenii și organizațiile societății civile – împreună împotriva corupției”

Eveniment de lansare a proiectului „Cetățenii și organizațiile societății civile – împreună împotriva corupției”

Vineri, 07 octombrie la Bălți  a avut loc evenimentul festiv de lansare a proiectului „Cetățenii și organizațiile societății civile – împreună împotriva corupției”, în Regiunea de Dezvoltare Nord. Evenimentul a fost urmat de sesiunile de informare desfășurate la Bălți și Edineț privind Programul de Granturi Locale. Activitățile au adunat 38 de reprezentanți ai Organizațiilor Societății Civile, care au fost familiarizați cu obiectivele și prioritățile PGL, așteptările ce țin de ideile de proiecte, solicitanții eligibili, procedura de aplicare, selectare și evaluare a propunerilor de proiect în cadrul concursului.

De asemenea, AO Pro Cooperare Regională urmează să organizeze seminare de instruire la tema „Scrierea cererii de finanțare și managementul proiectului”, despre care puteți afla aici.

Această activitate este realizată în cadrul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, co-finanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Nord, partener al proiectului este A.O. ”Pro Cooperare Regională”.

Partajare: