Eficiența Energetică prin ochi de copil, sortare lucrări – AO APSI

Eficiența Energetică prin ochi de copil, sortare lucrări – AO APSI
Consiliul Elevilor din Gimnaziul ,,V. Alecsandri”, or. Mărculești a participat la sortarea lucrărilor din cadrul concursului republican ,,Eficiența Energetică prin ochi de copil”.
În data de 01 aprilie, a.c., Consiliul Elevilor a venit în ajutor organizatorilor concursului și, împreună, au repartizat cele 290 de lucrări ale copiilor pe cicluri de învățământ și pe secțiuni: eseu, poezie, desen.
Cei mai activi au fost elevii din Gimnaziul ,,Alexandru Agapie” din s. Pepeni, r-nul Sîngerei; Centrul de Creație a Copiilor Briceni; Gimnaziul ,,D. Matcovschi”, s.Vadul-Rașcov, r-nul Șoldănești; Școala de Arte ,,V. Glinca”, s. Dubăsarii Vechi, r-nul Criuleni; LT,,A. Mateevici”, Șoldănești; Școala de Arte com. Ciorescu.
Au fost depuse 104 desene- ciclul gimnazial (clasele 5-9); 95 desene – ciclul primar (clasele 1-4); 26 desene – ciclul liceal.
La secțiunea poezie am recepționat: 20 poezii – ciclul gimnazial; 4 poezii – ciclul primar; 4 poezii- ciclul liceal. La capitolul eseuri: 19 eseuri -ciclul liceal și 18 eseuri – ciclul gimnazial.
Totalizarea rezultatelor concursului se va desfășura pe data de 09 aprilie 2021, în incinta Gimnaziului ,,V. Alecsandri”, or. Mărculești și online prin intermediul ZOOM.us.
Lista câștigătorilor va fi publicată pe pagina web – www.scoalamarculesti.info, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ScoalaMarculesti/
AOPSÎ este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Reabilitarea sistemului de iluminare din Gimnaziul ,,V. Alecsandri”, or. Mărculești- un pas spre sănătatea copiilor”.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: