Din dragoste pentru Edineț!

Din  dragoste pentru Edineț!
Astăzi cei mai generoși voluntari ai AO „ARIS” împreună cu coordonatorii de echipe ale Gărzii Verzi au dăruit comunității Edineț tot ce au mai valoros: Inițiativă, Responsabilitate, Zâmbete, Culoare, Atitudine Pozitivă, Încredere, Suport, Corectitudine, Bunăvoință!
SUNT CEI MAI patrioți pentru că Iubesc Edinețul în adevaratul sens al cuvantului!
Haideți să le urmăm sfatul „Să gestionăm rațional deșeurile vegetale, pentru binele nostru și a comunității în care trăim!”
ASOCIAȚIA OBȘTEASCĂ „ASOCIAȚIA REPUBLICANĂ PENTRU INIȚIATIVE SOCIALE „ARIS” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ”Promovarea gestionării raționale a deșeurilor vegetale„ în municipiul Edineț în perioada august 2020 – februarie 2021, în colaborare cu Primăria municipiului Edineț. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: