Controlul calității lucrărilor – AO Colaborare

Controlul calității lucrărilor – AO Colaborare
Astăzi Președintele A.O. „Colaborare” Dl. Grigore Musteață împreună cu responsabilul tehnic Dl. Ion Tatu au mers în vizită de lucru pe șantier, la gimnaziul Cuconeștii Noi. În cadrul vizitei au controlat calitatea lucrărilor efectuate de specialiștii firmei cu care a fost semnat contractul. Împreună cu specialiștii angajați au discutat despre calitatea lucrărilor și termenii de executare. Tot astăzi au fost aduse la obiect regletele, care vor fi instalate în partea de jos a ferestrelor pe exterior pe care se va surge apa.
AO „Colaborare” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Eficientizare pentru buna educare” în satul Cuconeștii Noi, raionul Edineț, regiunea Nord.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: