Concurs de postere ,,Oferă-te voluntar ECO – Schimbă ceva!“ – Floresti

Concurs de postere ,,Oferă-te voluntar ECO – Schimbă ceva!“ – Floresti
S-a dat start Concursului de Postere cu genericul ,, Oferă-te voluntar ECO – Schimbă ceva!” , prin intermediul căruia tinerii îndeamnă, printr-un poster, să promovăm valori ecologice și să ne implicăm activ în vederea ameliorării problemelor stringente ale mediului înconjurător.
Următoarea instituție care a organizat acest concurs este Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” din orașul Florești.
Menționăm că concursul are loc concomitent în 8 școli ale raionului Florești , iar la finalul proiectului tinerii voluntari vor fi premiați și menționați pentru activitatea lor.
AO ,,Consiliul Raional al Tinerilor din Florești” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Hai Floreşti spre o Generație prosperă – Generația ECO” în 8 instituții de învățământ din raionul Floreşti.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: