Concurs de granturi pentru renovarea școlilor și grădinițelor

Concurs de granturi pentru renovarea școlilor și grădinițelor

AO “Pro Cooperare Regionala” mun. Bălți, cu sustinerea financiara a Fundatiei HEKS Moldova, lansează concursul de granturi pentru anul 2015 in cadrul proiectului “Reabilitarea Infrastructurii Sociale ” – RIS.

Proiectul are drept scop îmbunătățirea condițiilor de trai a populatiei din zona rurală prin renovarea clădirilor infrastructurii sociale: școli și grădinițe.

Aria de extindere a proiectului RIS o constituie 11 raioane din regiunea de nord a Republicii Moldova:  Briceni, Ocnița, Edineț, Glodeni, Rîșcani, Fălești, Sîngerei, Florești, Drochia, Dondușeni, Soroca.

AO “Pro Cooperare Regionala”  colaborează cu comunitățile rurale pe principii de parteneriat și finanțează 50% din valoarea totală a proiectului, însă nu mai mult de 90 000 lei. Contribuția comunității va constitui cel putin 50% din costul total al proiectului.

Cine poate aplica?

Asociațiile Obștești în parteneriat cu  APL  care își desfășoară activitatea în regiunea de nord a Republicii Moldova.

Procedura de prezentare a proiectelor

Dosarele vor fi prezentate într-un exemplar la oficiul  Asociației Obștești Pro Cooperare Regională, str. 1 Mai 10/4, mun. Bălți, opțional se va prezenta și forma electronică a cererii de finanțare.

Formularul de aplicare și anexele le găsiți mai jos, sau le solicitați la oficiul asociației.

Data limită de depunere a dosarelor este 15 mai 2015.

Notă: În scopul susținerii noilor beneficiari, la 12 martie 2015  AO “Pro Cooperare Regională” va organiza o ședință de promovare a proiectului RIS unde vor fi prezentate detaliat condițiile proiectului.

Locația ședinței este Hotelul „Bălți”, mun. Bălți, str. M. Sadoveanu 1,  ora 10.00.

Persoanele interesate se vor înregistra preventiv la telefonul 0 (231) 9 25 46  sau vor trimite un mesaj la următoarele adrese de email: pro_co_re@yahoo.co.uk , ris_procore@yahoo.com.

Persoane de contact: Mihailov Sergiu, Plugaru Aliona

Partajare: