Caravana de plantare a faptelor bune – Ștefănești

Caravana de plantare a faptelor bune – Ștefănești
AO ,,Consiliul Raional al Tinerilor din Florești” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Hai Floreşti spre o Generație prosperă – Generația ECO” în 8 instituții de învățământ din raionul Floreşti.
De această dată caravana noastră ajunge la Ștefănești, o localitate cu oameni harnici şi primitori care educă copii în spiritul participării. Elevii şi profesorii din localitatea menționată au plantat pomi care vor dăinui pe teritoriul instituției de învățământ multi ani. ,,Plantează un copac – Plantează o viață”.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: