Caravana de plantare a faptelor bune – Cuhureștii de Sus

Caravana de plantare a faptelor bune – Cuhureștii de Sus
AO ,,Consiliul Raional al Tinerilor din Florești” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Hai Floreşti spre o Generație prosperă – Generația ECO” în 8 instituții de învățământ din raionul Floreşti!

Cea de-a doua instituție care a urmat estafeta de plantare a copacilor este Liceul Teoretic Cuhureștii de Sus. Împreună cu elevii , profesorii și domnul director

Gaiu Petru, păstrând toate normele de prevenire a răspândirii virusului Covid – 19 , aceștia au ieșit în teritoriul din zona liceului și au plantat împreună copacii, fapt pentru care îi felicităm și le urăm succes în realizarea următoarelor activități din cadrul proiectului. ,,Plantează un copac – Plantează o viață”
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: