AO „Băxani – Casa Părintească” – în acțiune!

AO „Băxani – Casa Părintească” – în acțiune!
Cu suportul UE, satul Baxani își schimbă aspectul.
Pe toloaca din centrul localității apare un loc frumos de odihnă pentru locuitorii și oaspeții satului – un parc îngrădit, cu copaci și arbuști, cu bănci și urne pentru gunoi. Dar și mai impresionantă este implicarea cetățenilor, dorința de a-și îmbunătăti condițiile de trai, de a asigura un mediu curat și sănătos în localitate.
Activitatea a fost organizată în cadrul proiectului ,,Băxani – pentru un mediu sănătos și curat!”
AO „Băxani- Casa Părintească” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Băxani – pentru un mediu sănătos și curat!” în s. Băxani raionul Soroca, regiunea Nord.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de
Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: