Adunări de cartier de informare a populației organizate de Garda Verde

Adunări de cartier de informare a populației organizate de Garda Verde
În luna noiembrie, voluntarii Gărzii Verzi au reușit să întrunească în peste 20 de adunări de cartier, cetățeni ai municipiului Edineț și ai satelor Alexandreni, Gordineștii Noi. În cadrul acestor întruniri, tinerii au relatat despre efectele nocive ale arderii frunzelor și resturilor vegetale, precum și despre sancțiuni prevăzute pentru reducerea efectelor nocive ale arderii deșeurilor vegetale. Voluntarii au explicat locuitorilor necesitatea implicării și prevenirii la nivel de comunitate a efectelor nocive ale acestui obicei devastator.
Este de admirat acțiunea și viziunea voluntarilor, care ne încurajează pe noi toți, atenționând că schimbarea pe care o căutăm suntem noi înșine, fiecare trebuie să se implice pentru a obține ceia ce își dorește!
ASOCIAȚIA OBȘTEASCĂ „ASOCIAȚIA REPUBLICANĂ PENTRU INIȚIATIVE SOCIALE „ARIS” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ”Promovarea gestionării raționale a deșeurilor vegetale„ în municipiul Edineț în perioada august 2020 – februarie 2021, în colaborare cu Primăria municipiului Edineț. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: