A reutiliza înseamnă a utiliza din nou

A reutiliza înseamnă a utiliza din nou
A reutiliza înseamnă a utiliza din nou un produs după ce a fost deja folosit, aceasta include reutilizarea convenţională, când produsul este utilizat pentru aceeaşi funcţiune, sau o nouă reutilizare pentru o funcţiune diferită.
Tinerii din satul Rotunda au ajuns la concluzia ca reutilizarea produselor şi a deşeurilor, fără a le reprocesa se pot realiza economii de timp, bani, energie şi resurse.
AO Aripi de Viață este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Cunosc,conștientizez,nu arunc deşeu oriunde” în satele Rotunda și Hincăuți. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.
Partajare: