UE-GIZ // Seminar de instruire pentru reprezentanții APL-urilor din Regiunea de Dezvoltare Nord

UE-GIZ // Seminar de instruire pentru reprezentanții APL-urilor din Regiunea de Dezvoltare Nord

Asociația Obștească „Pro Cooperare Regională” (ProCoRe), organizează un seminar de instruire cu tema „Implicarea cetățenilor și societății civile în dezvoltarea locală”.

La seminar sunt invitați: reprezentanți ai autorităților publice locare de nivel I și II din Regiunea de Dezoltare Nord a Republicii Moldova.

Pentru a acoperi un număr cît mai mare de beneficiari, numărul de participanți acceptați din partea unui APL este de 1 persoană.

Locație: Bălți, str. Mircea cel Batrîn 81 of. 52

Durata: 09.00 – 16.00

Pe parcursul zilelor de instruire ProCoRe va asigura pauzele de cafea și prânzul. Cheltuielile de transport ale participanților NU vor fi rambursate.

Mai multe detalii despre organizator puteți afla accesând site-ul: www.procore.md

Persoanele interesate sunt rugate să se înregistreze, îndeplinind (dați click în continuare) formularul de înregistrare online până în data de 10 decembrie 2019 orele 17:00.

Numărul maxim de participanți per grup va fi de 24 persoane. Participanții vor fi selectați după principiul primul venit – primul servit.

Proiectul „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” este finanțat de către Uniunea Europeană și este implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

În regiunea de Nord, partenerii proiectului sunt AO Pro Cooperare Regională si AO Centrul de Asistenţă Socio-Medicală la Domiciliu „CASMED”.

Partajare: