Antreprenorii din raionul Rîșcani informați despre sursele de finanțare

Antreprenorii din raionul Rîșcani informați despre sursele de finanțare

Astăzi, 11 decembrie, la Rîșcani a avut loc o sesiune de informare pentru antreprenorii din raion, cu privire la sursele de finanțare pentru dezvoltarea afacerilor. Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului „Facilitarea accesului la piață pentru fermierii mici și mijlocii din Regiunea de Nord”, implementat de A. O. „Pro Cooperare Regională” în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie, Filiala Bălți și A.O. „Centrul de Inițiative Private”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia, prin intermediul Fundației Est-Europene, în cadrul Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.

Vicepreședintele raionului, Vasile Guțu, a accentuat importanța realizării activităților de informare a antreprenorilor cu privire la sursele de finanțare și de suport în dezvoltarea afacerilor.

Directorul Camerei de Comerț și Industrie, Filiala Bălți, Galina Codița, le-a dorit succes antreprenorilor, încurajându-i să participe activ la activitățile organizate în cadrul proiectului și să beneficieze de serviciile acordate de Centrul de suport în afaceri ”SMART HUB”, creat în cadrul proiectului .

La rândul său, Vitalie Rusu, Directorul de proiect, a menționat că scopul acestei sesiuni de informare este abilitarea antreprenorilor pentru obținerea suportului financiar în dezvoltarea afacerilor și a abilităților manageriale. În continuare, Vitalie Rusu, a prezentat activitățile proiectului „Facilitarea accesului la piață pentru fermierii mici și mijlocii din Regiunea de Nord” și informația despre serviciile Centrului de suport în afaceri ”SMART HUB”.

În cadrul sesiunii de informare, consultantul Lilia Banuh, a prezentat informația despre programele de finanțare active și condițiile de aplicare pentru IMM.

În următoarele zile, astfel de sesiune va avea loc la Sîngerei.

Sursa: smarthub.md

Partajare: