Concurs de granturi pentru renovarea școlilor și grădinițelor din raionul Ungheni

Concurs de granturi pentru renovarea școlilor și grădinițelor din raionul Ungheni

AO “Pro Cooperare Regională” mun. Bălți, cu susţinerea financiară a Fundaţiei HEKS-EPER Moldova, lansează concursul de granturi pentru anul 2015 în cadrul proiectului “Reabilitarea Infrastructurii Sociale ” – RIS.

Proiectul are drept scop îmbunătățirea condițiilor de trai a populaţiei din zona rurală prin renovarea clădirilor infrastructurii sociale: școli și grădinițe.

AO “Pro Cooperare Regională” va susține proiecte ce țin de conservarea energiei termice a școlilor și grădinițelor prin schimbarea ușilor și geamurilor.

AO “Pro Cooperare Regională” colaborează cu comunitățile rurale pe principii de parteneriat și finanțează 50% din valoarea totală a proiectului, însă nu mai mult de 50 000 lei. Contribuția comunității va constitui cel puţin 50% din costul total al proiectului.

Cine poate aplica?
Asociațiile Obștești în parteneriat cu APL, instituțiile publice care își desfășoară activitatea în raionul Ungheni.

Procedura de prezentare a proiectelor
Dosarele vor fi prezentate într-un exemplar la oficiul Asociației Obștești Pro Cooperare Regională, str. 1 Mai 10/4, mun. Bălți, opțional se va prezenta și forma electronică a cererii de finanțare. Formularul de aplicare și anexele le găsiți www.procore.md , rubrica Proiecte sau le solicitați la oficiul asociației.

Data limită de depunere a dosarelor este 6 noiembrie 2015.

Tel: 0 (231) 9 25 46

Partajare: