Concurs de granturi pentru renovarea școlilor și grădinițelor

Concurs de granturi pentru renovarea școlilor și grădinițelor

AO “Pro Cooperare Regionala” mun. Balți, cu susținerea financiara a Fundatiei HEKS-EPER Moldova, lansează concursul de granturi pentru anul 2016 în cadrul proiectului “Reabilitarea Infrastructurii Sociale ” – RIS.

Proiectul are drept scop îmbunătățirea condițiilor de trai a populatiei din mediul rural prin renovarea clădirilor infrastructurii sociale: școli și grădinițe.

AO “Pro Cooperare Regionala”  colaborează cu comunitățile rurale pe principii de parteneriat și finanțează 50% din valoarea totală a proiectului, însă nu mai mult de 90 000 lei. Contribuția comunității va constitui cel putin 50% din costul total al proiectului.

Cine poate aplica?
Asociațiile Obștești în parteneriat cu  APL și instituțiile publice  care își desfășoară activitatea în regiunea de Nord a Republicii Moldova, raioanele Sîngerei, Fălești, Rîșcani, Glodeni, Edineț, Ocnița, Briceni, Florești, Drochia, Dondușeni, Soroca și Ungheni.

Procedura de prezentare a proiectelor:
Dosarele vor fi prezentate într-un exemplar la oficiul  Asociației Obștești Pro Cooperare Regională, str. 1 Mai 10/4, mun. Bălți, opțional se va prezenta și forma electronică a cererii de finanțare. Formularul de aplicare și anexele le găsiți mai jos sau pe adresa www.procore.md, rubrica Proiecte/Sociale sau le solicitați la oficiul asociației.

Notă: Pentru proiectul RIS nu sunt eligibile cererile de finanțare care presupun renovarea instituțiilor de învățămînt de nivel raional și municipal.

Termenul limită de prezentare a dosarelor este 6 mai 2016.

Tel: 0 (231) 9 25 46

Partajare: